Järjestyksessään kymmenes tollerileiri järjestettiin tänäkin vuonna Jämsän Himoksella. Titan kanssa suuntasimme sinne lähes perinteen mukaisesti. Mökkiseuraksemme saimme Kirsin ja Taran, sekä Minnan ja Islan. Myös Tellen ja Pepin oli tarkoitus lähteä mukaan, mutta pikkunieti Peppinen päätti aikuistua juuri tällä viikonlopulla ja aloitti juoksunsa juuri leirin alusviikolla. Kaapelin kanssa osallistuttiin Juha Loukeksen Toko-ryhmän harjoituksiin. Harjoituksissa tuli miljoona uutta vinkkiä treenaamiseen, sillä kävimme läpi suurimman osan AVO->EVL luokkien liikkeistä. Sain taas hurjasti uutta intoa treenamiseen. Alla Kaapo ja Eetu tarkkailemassa tilannetta mökkimme kuistilla. Koirien vieressä Tellen tekemä huippuhieno Savon Tollerien ja Tolleristien banderolli. Tuo kulkee mukana varmasti joka kesä! Kiitos Telle!

649612.jpg

Pojat tulivat hyvin toimeen tyttöjen kanssa, ja uskoivat "akkojen komentoa". Meidän pojat kun ovat sellaisia "äläs ny ressaa, kaikki o ihan jees"-tyyppejä. Alla Kaapo, Eetu ja Tara. Taustalla yllätysvierailija.

649640.jpg

Yllätysvierailija oli sitten tuo Hilu-nausteri. Titta lähti aikaisin lauantaiaamuna Klaukkalaan snautseri-pinserijärjestön pääerikoisnäyttelyyn. Hilu oli ensimmäistä kertaa virallisessa näyttelyssään ja esiintyi oikein hienosti ollen pentujen kolmas. Pentujen ROP ja VSP menivät kyllä samaan pentueeseen, joten voitto tuli muuten "kotiin". Tämän lisäksi Hilun vanhemmat olivat ROP (isä Janku) ja VSP (emä Ella). Eipä's kenneliin meni myös ROP-kasvattajan titteli. Mahtava päivä Eipä's porukalle!

649633.jpg

Ilma oli aurinkoinen ja kuuma... rusketusraidat tulivat. Alla Kirsi ja Minna istuskelevat auringon armoilla illan ohjelmaa seuratessa. Muutama viileämpi päivä ei olisi nyt hullumpi ajatus... mutta vain muutama.

649620.jpg