Ihanata!

Ulkona paistaa aurinko ja lämpö hellittelee hipiää. Ensi viikolla onkin sitten loma, toivottavasti kelit suosivat silloinkin.

Kaapon kanssa aloitettiin taas pitkästä aikaa totuttelu yhteiseen pyöräilyyn. Ostin viime syksynä Mustin ja Mirrin muuttomyynnista "sikahalvalla" pyörään kiinnitettävän koiran juoksulaitteen, Springerin. Vieläkään en ole sitä saanut pyörään laitettua, joten treenailtu on ihan nahkaremmin avulla. Alkuun kävin muutaman kerran sellaisella muutaman kilometrin lenkillä. Vajaa kilometri rauhallista ravia ja sitten vartin uimatauko ja taas vajaa kilometri rauhallista ravia. Alustana suurilta osin soratie. Tänään tehtiin sitten ensimmäinen yhtäjaksoinen pidempi lenkki. Pituutta lenkillä ei kuitenkaan ollut kuin nelisen kilometriä. Alusta oli asfalttia ja soratietä, osin nurmikkoa. Alun uimareissun jälkeen emme taukoja pidemmälti pitäneet (muutamaa pissitaukoa lukuunottamatta). Tahtina oli reipas ravi, välillä laukka. Ravi mentiin meikäläisen tahdin mukaan, muutaman kerran annoin koiran kiihdytellä.

Kaapo osaa jo ennalta tutut käskyt sauvakävelystä, juoksusta ja hiihdosta. Napakka "JAT-KA!" tarkoittaa jatkuvaa eteenpäin suuntautuvaa liikettä, suuntakäskyinä on "ooiKEE" ja "vaSEN". Hidastukselle käskynä käytän matalalla äänellä sanottuna "RRRRaaaavi". Jos nopeutta täytyy lisätä, muutenkin lenkeiltä tuttu "Mennään!" tuo sitä. Ja tietty sit se "seis!" hätäjarrutuksia varten. : D