Tai marsua, liskoa tai oikeastaan vaikka kultakalaa?

*piip*, *piip* ja *piip* mikä päivä. Oltiin siis siellä KPSH:n tokokisoissa Siilinjärvellä. Ja taas olisi voinut olla menemättä. Pisteitä tuli 105, mikä on aikalailla liian paljon meidän suorituksesta. Pisteitä pitäis olla totuudenmukaisemmin noin 50 p vähemmän. *Ärrrrinpurrin!* Kaapo ei kuunnellut lainkaan, taisi vilkaista minua vaivaiset kaksi kertaa koko kehässä olon aikana. Kesken yksilösuorituksen parkkihalliin kurvasi pari pikkupoikaa pyörineen jotka onnistuneesti kurvasivat myös kehän puolelta. Siinä meni Kaapolla viimeinenkin toivo. Se ei suostunut yhtään olemaan naama kehään päin, vaan oli kokoajan naama taaksepäin. Yritti varmaan katsella minne ne pojat menivät. Ja siinä kun jouduin sitten sille vähän napakammin sanomaan, niin nollaputki oli valmis alkamaan. Noilla nollamäärillä oltais agilityssä jo nousta neuraavaan luokkaan! En jaksa rueta ruotimaan pisteitä sen tarkemmin, laitan ne vain tähän listana.
Luoksepäästävyys 10, paikallamakaaminen 10, seuraaminen kytkettynä 7,5, seuraaminen taluttimetta 6, maahanmeno seuraamisen yhteydessä 0, luoksetulo 0, seisominen seuraamisen yhteydessä 0, estehyppy 9, kokonaisvaikutus 8. 105 pistettä, ALO3.

Tultiin sitten kokeesta kotia ja Kaapo yritti miellyttään minua minkä ehti ja pikkuhiljaa oli sille hieman lämmettäväkkin. Meillä kun oli vieraita ja en voinut olla koiralle vihainen pikkuvieraiden takia. Sen jälkeen Kaapo oikein yrittämällä yritti olla minulle mieliksi ja ajattelinkin sitten käyttää sen hyväksi. Eli nappasin damikassin matkaani ja lähdin tekemään hakuruutua. BIG BIG mistake! Ekaan noutoon Kaapo lähti innolla, vähän liiankin. Mutta palautusta ei sitten taaskaan tullut. Mitäs siinä muuta kuin monien yritysten (ensin hyvällä, sitten pahalla) jälkeen keräsin damit kassiin Kaapon juoksennellessa metsässä, ja lähdin autolle. Hermoni hilliten sain Kaapon kuiteskin kiinni ja lähdettiin kotiin. Tuossa se nyt yrittää hakea katsekontaktia ja heiluttelee häntäänsä. Yhtäkään ylimääräistä sanaa en aio erehtyä tänään sille sanomaan ja katse pysyy tiukasti koiran yläpuolella. Katsotaan sitten huomenna mistä tuuli puhaltaa.

Eli tänään oli aikalailla huti päivä. Verinäytteenotto Islalta ja Huldalta sentään onnistui hyvin... Pistäkää sana kiertämään, jos joku haluaa itselleen vaivoiksi yhden superidiootin piskin, täällä olisi yksi. Annetaan pois ja vaikka maksetaan vähän vaivanpalkkiota noutamisesta...